ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Πιστοποιητικά

Αγγλικά
Οι μαθητές κατοχυρώνουν και πιστοποιούν τις γνώσεις τους.
Δίνοντας εξετάσεις στους δύο μεγαλύτερους οργανισμούς που διεξάγουν εξετάσεις, το Βρετανικό Συμβούλιο και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Είναι πιστοποιημένοι και αναγνωρισμένοι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε Ευρώπη και Αμερική και οι πιστοποιήσεις τους διαρκούν για πάντα (για να καταρριφθεί η φήμη της διάρκειας των 2 – 3 ετών).

Τα  πιστοποιητικά TOEFL, GMAT, GCE (Fulbright Institute – Hellenic American Union) και IELTS (British Council) τα οποία πιστοποιούν την ικανότητα των μαθητών να παρακολουθήσουν μαθήματα σε Πανεπιστήμια ή Κολλέγια του εξωτερικού ή ιδιωτικά στην Ελλάδα  έχουν διάρκεια  2 έτη.

Tα FCE και ECCE ή Β2 αντιστοιχούν σε καλή γνώση της γλώσσας. Τα CPE και ECPE η C2 αντιστοιχούν σε πολλή καλή γνώση και στην Επάρκεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Ημερομηνίες Εξετάσεων
Οι ημερομηνίες και το κόστος των αιτήσεων ανακοινώνονται στο Site μας ή συνδέεστε μέσω αυτού στα αντίστοιχα Sites των οργανισμών για να ενημερωθείτε και να επαληθεύσετε τις πληροφορίες.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του σχολείου μας, δύο ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης τους με τραπεζική κατάθεση και αποστολή μέσω ACS ή άλλης ταχυδρομικής υπηρεσίας Express.

Για τις αιτήσεις χρειαζόμαστε αντίγραφο (το οποίο φωτοτυπούμε εμείς) αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (σε ισχύ) και το αντίστοιχο κόστος.

Εξετάσεις είναι θα περάσουν
Όλοι οι μαθητές μας έρχονται αντιμέτωποι με τις εξετάσεις στις ευαίσθητες ηλικίες των 13-14 ετών. Πέρα από την γνώση που την προσφέρουμε απλόχερα και τα πολλά επιπλέον μαθήματα (χωρίς καμιά παραπάνω χρέωση) αυτό που προσπαθούμε είναι να τους εμφυσήσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να τους ενθαρρύνουμε και να τους κάνουμε να νοιώσουν ασφαλείς με μαθήματα εξομοίωσης των εξετάσεων.

Έχει παρατηρηθεί ότι μαθητές με λιγότερες ώρες διαβάσματος αλλά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από άλλους πολύ πιο καλά διαβασμένους να αποδίδουν καλύτερα στις εξετάσεις.

Στις εξετάσεις είμαστε μαζί. Αυτό είναι αρχή μας. Διαγωνιζόμαστε μαζί με τους με την ίδια αγωνία, σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων. Εκείνες τις μέρες τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο από όλους, τους δασκάλους τους. Αυτούς που έχουν την ευθύνη και την υποχρέωση να τα στηρίξουν.

Σε περίπτωση αποτυχίας του μαθητή, συνεχίζουμε τον αγώνα. Αν χάσαμε μια μάχη δεν χάσαμε τον πόλεμο. Προχωράμε μπροστά με αφοσίωση για την επιτυχία.

Μην ξεχνάμε και τις περιπτώσεις παιδιών με δυσκολίες στις ξένες γλώσσες που καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτά τα παιδιά έχουν ιδιαίτερες ικανότητες σε άλλα πράγματα γι αυτό πρέπει να τα επιβραβεύουμε ακόμη περισσότερο!