ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τμήματα ενηλίκων στο σχολείο μας

Aναλαμβάνουμε ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν την τέλεια γνώση κάποιας γλώσσας για την επαγγελματική τους εξέλιξη ή  και μετανάστευση.

Αναλαμβάνουμε επίσης την στήριξη σπουδών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών τόσο στην εκμάθηση της γλώσσας όσο και στην σωστή μετάφραση των εργασιών και των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τους μελετών.

Πιο αναλυτικά:

Αγγλικά

IELTS/TOEFL Στα 12 χρόνια λειτουργίας αυτών των μαθημάτων από το σχολείο μας, δέκα τουλάχιστον άτομα κάθε χρόνο σκοράρουν από 7 έως 8/30 στη διαβάθμιση 6-9 του IELTS. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα πανεπιστήμια ζητούν score 6/30. Επιπλέον όλοι οι νέοι μαθητές μας είναι συστάσεις στους παλαιότερους μαθητές μας.
CPE/ECPE/ECCE/FCE:  6 ως 8 μήνες.
Όλο το εκπαιδευτικό υλικό  υπάρχει δωρεάν σε usb-stick.

Γαλλικά
Συνεργαζόμαστε με έμπειρους καθηγητές αν υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον.

Γερμανικά
Συνεργαζόμαστε με έμπειρους καθηγητές αν υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον.

Ιταλικά
Συνεργαζόμαστε με έμπειρους καθηγητές αν υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον.

Ακαδημαϊκή βοήθεια για όλες τις παραπάνω γλώσσες
Σε φοιτητές ξενόγλωσσων ή οικονομικών πανεπιστημίων Πανελλήνιες εξετάσεις

Τιμές, Παρακολούθηση, Τμήματα 
Η τιμή κάθε μαθήματος είναι όσο η ώρα ενός ιδιαίτερου διορθωμένη σύμφωνα με τις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Το μάθημα γίνεται στο χώρο μας έτσι ώστε να έχει την απαραίτητη ησυχία, άνεση, τον τεχνικό εξοπλισμό. Δεν δημιουργούμε τμήμα αν οι ανάγκες ή οι στόχοι των σπουδαστών μας είναι διαφορετικές. Δημιουργούμε όμως τμήματα όταν υπάρξει η ανάγκη της συνεργασίας.