Καλή σχολική χρονιά

Το SCHOOLFUN διατηρεί την ποιότητά του και την αξιοπιστία του για 18η φορά. Συνεχίζει στην νέα σχολική χρονιά κρατώντας την απόλυτη επιτυχία του, τον όμορφο, γαλήνιο χώρο του, το κέφι και την απέραντη αγάπη της δασκάλας του. Οι αρχές του ίδιες και ακλόνητες, οι εξετάσεις του πάντα Cambridge και Michigan, τα βιβλία του τα πιο σύγχρονα, η ενισχυτική του διδασκαλία με τις άφθονες φωτοτυπίες και βέβαια ο αριθμός των μαθητών του από 1 έως πέντε.

Το Schoolfun δεν είναι πια φροντιστήριο. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήταν. Πάντα υπήρξε μια ζεστή αγκαλιά που στέγαζε παιδιά και εξακολουθεί να το κάνει. Έχει 2 πλήρως εξοπλισμένες τάξεις και μία δασκάλα. Παρέχει μόνο Αγγλικά. Οι αποδείξεις του απλά δεν γράφουν κέντρο ξένων γλωσσών αλλά ιδιαίτερα μαθήματα. Από νόμιμο κέντρο ξένων γλωσσών γίνεται κατοικία και νόμιμη επαγγελματική έδρα.

Το Schoolfun ήταν, είναι και θα είναι η Μαριάννα Παπαδάκη. Ήταν, είναι και θα είναι το σχολείο που αγάπησαν, αγαπούν, ακολουθούν και συστήνουν πάνω από τριακόσια μέλη, πρώην μαθητές και αιώνιοι φίλοι. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που κάθε χρόνο μεγαλώνουν την αγκαλιά μας και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί οι μοναδικοί μας διαφημιστές.

Μετά από τις τόσες αλλαγές στο παγκόσμιο και εγχώριο σκηνικό Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας που την ακολουθούμε αλλαγμένοι και οι ίδιοι. Τα μόνα που δεν αλλάζουν είναι η ποιότητα, οι αρχές και η αξία της γνώσης. Πιστοποιήσεις γλώσσας υπάρχουν πολλές και γεννιούνται και νεότερες όπως και κέντρα ή εκπαιδευτές που σε οδηγούν σε αυτά. Η διαφορά όμως είναι στο ταξίδι μέσα στη γνώση. ΤΟ ΠΟΥ γίνεται αυτό το ταξίδι ευχάριστο, χαρούμενο, δημιουργικό.

Αυτό είναι και το Schhoolfun.
Ξεκινάμε λοιπόν το ταξίδι μας 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη 2019.
Τα παιδιά μου κι εγώ!

Καλή Σχολική χρονιά!
Εγγραφές καθημερινά 6 – 9 μμ

Μαριάννα Παπαδάκη

σχολείο ξένων γλωσσών μαριάννα θ. παπαδάκη

Γρ. Λαμπράκη 21Α – 14572 Δροσιά
Δήμος Διονύσου
210.8131886
email:  marianna.th.papadaki@gmail.com

www.facebook.com/schoolfun.gr